Hoe kan ik het jaarrapport van Skipr downloaden? Hoe kan ik het jaarrapport van Skipr downloaden?

Hoe kan ik het jaarrapport van Skipr downloaden?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

U kunt het jaarrapport voor al uw werknemers downloaden in .xlsx (Excel) formaat.

• Log in op uw administratie dashboard
  • Ga naar de sectie "Validaties" en vervolgens naar "Alle"
  • Klik op "Jaarrapport", selecteer het gewenste jaar

• Er wordt een venster geopend waarin u wordt verzocht enkele handelingen te verrichten alvorens het eindrapport te downloaden
  • Klik op "Download"

In dit verslag vindt u meerdere tabs:

• De lijst van alle uitgaven (kaart, app, terugbetalingsverzoek) van uw werknemers voor het geselecteerde jaar
  • De lijst van budget top-ups aan het budget van elke werknemer, volgens de verdeling van het budget (maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks)
  • Een overzicht per maand van het totale ontvangen budget, de totale uitgaven en het resterende budget per werknemer
  • Een jaaroverzicht van het totale ontvangen budget, de totale uitgaven en het resterende budget per werknemer
  • Een overzicht van de uitgaven per mobiliteitscategorie (fiets, openbaar vervoer, scooters ...) voor elke werknemer