Hoe kan ik een team wijzigen of verwijderen? Hoe kan ik een team wijzigen of verwijderen?

Hoe kan ik een team wijzigen of verwijderen?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Om een team te wijzigen of te verwijderen, klikt u op het tabblad Instellingen van uw menu, vervolgens op de sectie Teams.

U kunt op elk moment een team wijzigen of verwijderen door te klikken op de "..." knop aan de rechterkant van het team.

Kies de actie die u wilt uitvoeren, en bevestig uw keuze in de pop-up die op uw scherm verschijnt.