Met de module Teambeheer kunt u de hiërarchische niveaus van uw organisatie definiëren.

Een Team is samengesteld uit :

• één of meer personeelsmanagers
  • één of meer managers
  • één of meer werknemers

Opdat uw medewerkers en team managers beschikbaar zouden zijn in deze module, moeten hun accounts aangemaakt zijn en moeten zij hun ruimtes geactiveerd hebben via de uitnodigingsmail die zij ontvangen hebben na het aanmaken van de account.

De manager zal bepaalde machtigingen krijgen over de leden van zijn team (validatie van diensten, terugbetalingen, goedkeuring van onkosten, ...).

Deze module is toegankelijk via de tab Instellingen in de specifieke sectie Teams.

💡 Voor meer informatie over het aanmaken van teams, klik hier.