Wat moet ik doen als ik een foutmelding krijg bij het invoeren van mijn MOBIB-kaartnummer? Wat moet ik doen als ik een foutmelding krijg bij het invoeren van mijn MOBIB-kaartnummer?

Wat moet ik doen als ik een foutmelding krijg bij het invoeren van mijn MOBIB-kaartnummer?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Je probeerde je MOBIB-kaart toe te voegen aan de app maar die werd geweigerd? De oorzaak zou heel simpel kunnen zijn.

Alle Belgische openbaar vervoersdiensten verkopen MOBIB-kaarten die je de mogelijkheid geven om MIVB-tickets erop te laden. Let wel: (1) als je jouw kaart niet bij de MIVB hebt gekocht en (2) als je nooit eerder MIVB-tickets erop hebt geladen, dan zal deze niet actief zijn voor MIVB-diensten. Skipr zal je kaart bijgevolg niet herkennen.

Je moet deze dus door de MIVB laten activeren. Dit kan je doen door naar een MIVB-verkooppunt zoals Bootik, Kiosk of een GO-automaat te gaan.

Als u een probleem ondervindt, neem dan contact op met onze Support team door op de knop "Een aanvraag indienen" in de rechterbovenhoek van uw scherm te klikken.