Hoe kan ik weten welke MOBIB kaart gelinkt is aan mijn Skipr account? Hoe kan ik weten welke MOBIB kaart gelinkt is aan mijn Skipr account?

Hoe kan ik weten welke MOBIB kaart gelinkt is aan mijn Skipr account?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Je kan de gegevens van je MOBIB kaart gekoppeld aan je Skipr-account gemakkelijk raadplegen via de home pagina in de mobile app.

Scrol naar benden in je app naar de "Koop een ticket" sectie en klik vervolgens op MIVB/STIB.

Je kan ook je kaart gemakkelijk verwijderen door op het icoontje van de prullenbak naast je kaart te klikken.