De diensten waartoe je toegang hebt, worden bepaald door het mobiliteitsprogramma van je bedrijf. Om te zien welke diensten zijn toegestaan, ga naar je dashboard of mobiele app en klik je op "Mijn diensten".

U ziet dan de diensten waarvan u gebruik kunt maken als onderdeel van uw mobiliteitsprogramma's, gesorteerd per categorie.

Wanneer u op een dienst klikt, wordt u naar een pagina gebracht die u kennis laat maken met de dienst, en hoe u deze kunt gebruiken via Skipr, inclusief :

• Het registreren een fietstraject om een fietsvergoeding te genereren
  • Het betalen van de dienst via uw Skipr kaart
  • Een nieuwe vordering toevoegen