Hoe kan ik betalen met mijn Skipr kaart? Hoe kan ik betalen met mijn Skipr kaart?

Hoe kan ik betalen met mijn Skipr kaart?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

U kunt uw Skipr kaart gebruiken bij een groot netwerk van diensten en mobiliteitswinkels in heel Europa (MasterCard netwerk).

Afhankelijk van de diensten kunt u op 2 manieren betalen:

• met uw fysieke kaart
  • met uw virtuele kaart.

Betalen met uw fysieke kaart

Je wilt betalen via een fysieke terminal, bijvoorbeeld op een metrostation, in een fietsenwinkel of bij een tolpoortje? Super gemakkelijk!

Steek uw kaart in de terminal, voer uw pincode in en valideer uw betaling.

De betaling wordt goedgekeurd als:

• U voldoende saldo in uw budget heeft
  • De operator is toegelaten in uw Mobiliteitsprogramma.

Uw betaling werd geweigerd hoewel u aan deze 2 voorwaarden voldeed? Klik hier

Betalingen met uw virtuele kaart

U kunt uw Skipr kaart gebruiken om online via de app/website van specifieke Mobiliteit Diensten betalingen te doen.

Bekijk de gegevens van uw Skipr kaart op de app of dashboard en voeg deze simpelweg toe als betaalmiddel. In sommige gevallen, zal u een verificatiecode die via sms is verstuurd, moeten ingeven.

De transactie zal worden goedgekeurd als:

• U voldoende middelen in uw budget heeft
  • De operator is geautoriseerd in uw Mobiliteitsprogramma.

💡 Voor een online betaling moet u nooit uw PIN code ingeven ter bevestiging. In de plaats, wordt er een verificatiecode via sms verzonden.

💡 Zodra uw kaartgegevens zijn toegevoegd in een andere mobiliteitsapp (bv. Uber of Dott) en het is ingesteld als standaard betaalmiddel, wordt elke rit die u neemt in rekening gebracht van uw Skipr budget.

Uw betaling werd geweigerd hoewel u aan deze 2 voorwaarden voldeed? Klik hier