Waar kan ik de gegevens van mijn betaalkaart zien? Waar kan ik de gegevens van mijn betaalkaart zien?

Waar kan ik de gegevens van mijn betaalkaart zien?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

U kan uw Skipr kaartgegevens gemakkelijk zien vanuit uw applicatie of medewerkers dashboard.

Vanuit je applicatie:

• Scroll naar beneden en klik op "Skipr Kaart"
  • Geef je 6 cijferige toegangscode in. Indien je er geen hebt, vraag er één aan
  • Klik op "Skipr kaart" en vervolgens op "kaart gegevens"

IMG 6130 from Skipr.PNG.    IMG 6129 from Thomas Barez.PNG

Vanuit je dashboard:

• klik op "Mijn kaarten" in het linkermenu
  • Klik vervolgens op "Skipr kaart" om de acties met betrekking tot uw kaart te zien

Capture d’écran 2024-02-07 à 16.04.33.png
  • Klik op "Kaartgegevens" om alle informatie van uw kaart te bekijken. Dit omvat:
    • een 16-cijferig kaartnummer (PAN)
      b.v.: 1111 2222 3333 4444
    • Een vervaldatum in maand/jaar formaat
      b.v.: 01/22
    • Een 3-cijferige verificatiecode (CVV) in de handtekening zone
      bv.: 123
    • De naam van de kaarthouder
      b.v: Voornaam Achternaam

Aan de hand van bovenstaande informatie kunt u uw kaart ook makkelijk koppelen aan verschillende mobiliteitsdiensten.

Capture d’écran 2024-02-07 à 16.05.34.png