Hoe maak ik voor de eerste keer verbinding met Skipr? Hoe maak ik voor de eerste keer verbinding met Skipr?

Hoe maak ik voor de eerste keer verbinding met Skipr?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Zodra uw bedrijf u heeft uitgenodigd om Skipr te gebruiken, ontvangt u een welkomstmail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord kunt instellen.
Na het instellen van je wachtwoord kun je inloggen op je web dashboard en op de Skipr mobiele app.

🔐 Uw wachtwoord moet voldoen aan de volgende veiligheidsregels:

• Moet minstens 8 tekens bevatten
  • Moet ten minste één hoofdletter bevatten
  • Moet minstens één cijfer bevatten
  • Moet ten minste één speciaal teken bevatten (?%£@€)

💡 Als uw bedrijf SSO (single sign-on) gebruikt om toegang te krijgen tot Skipr, voert u gewoon uw professionele e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in (het is niet nodig om een nieuw wachtwoord te definiëren). Een pop-up zoals hieronder verschijnt nadat u uw werk e-mailadres hebt ingevoerd.

💡 Is uw uitnodiging verlopen? Zodra u op de uitnodigingslink heeft geklikt, herkent ons systeem of u uitnodiging is verlopen en stuurt het u een nieuwe uitnodigings-mail. Het duurt ongeveer 10 minuten voordat deze in uw mailbox zit.