Wat kan ik doen met mijn Skipr dashboard? Wat kan ik doen met mijn Skipr dashboard?

Wat kan ik doen met mijn Skipr dashboard?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Welkom bij Skipr!

We zijn blij u aan boord te hebben.

Nu u uw wachtwoord heeft ingesteld en voor de eerste keer heeft ingelogd op uw admin dashboard, kunt u gemakkelijk de mobiliteit van uw bedrijf beheren met Skipr.

Laten we u eerst kennis laten maken met de verschillende onderdelen waar u toegang tot heeft.

💡 Als u ook een gebruikersaccount heeft, kunt u linksonder wisselen tussen uw admin- en werknemersdashboard.

Uw dashboard

Dit dashboard geeft u een globaal overzicht van de belangrijkste indicatoren van uw bedrijf: beschikbaar bedrag op uw bedrijfsportefeuille, medewerkers, CO2-uitstoot, uitgaven gemaakt door uw medewerkers, transacties die moeten worden gevalideerd of terugbetaald.

Validates

Afhankelijk van de Dienstregels en Beleid die in het bedrijf worden gehanteerd, kan het zijn dat u verzoeken om terugbetalingen of kaarttransacties van werknemers in uw bedrijf moet valideren.

Om de lijst met te valideren items te bekijken, klikt u op "Validaties" in uw menu en vervolgens op "Terugbetalingen" of "Transacties".

💡 Wilt u meer weten over het valideren van terugbetalingen en transacties? Vindt het hier terug.

Programma's

Programma's zijn het hart van Skipr waarmee u het mobiliteitsbeleid van uw bedrijf kunt implementeren, door voor elk programma de toegestane mobiliteitsdiensten te definiëren, evenals de regels die van toepassing zijn op de uitgaven die door uw medewerkers worden gedaan.

💡 Om meer te weten te komen over de programma's, klik hier.

Werknemers

In dit gedeelte heeft u een gecentraliseerd overzicht van uw werknemers en de groepen waartoe zij behoren.

U kunt gemakkelijk werknemers uitnodigen of uw huidige uitnodigingen bekijken.

Dit is ook de plek om het bestedingsbeleid van specifieke werknemers aan te passen of de groep waartoe zij behoren te wijzigen.

💡 Voor meer informatie over het toevoegen van medewerkers, klik hier.

Rollen

In de sectie Instellingen kunt u de rollen van uw medewerkers beheren, en de acties die beheerders kunnen uitvoeren.

U kunt ook uw teams beheren vanuit deze sectie.

Boekhouding

Hier kunt u uw goedgekeurde terugbetalingsverzoeken uploaden en doorsturen naar uw boekhoudafdeling met het oog op de volgende looncheques van uw werknemers.

💡 Ontdek hoe u uw werknemers kunt vergoeden door hier te klikken.

CO2-uitstoot

In dit gedeelte kunt u de CO2-uitstoot van de reizen van uw werknemers bijhouden, evenals de CO2-die is bespaard moet dezelfde reis zijn gemaakt met een auto.

U ziet welke vervoerswijzen de meeste uitstoot veroorzaken en kunt geïnformeerde beslissingen nemen om uw werknemers te helpen bij een duurzamere en flexibelere mobiliteit.