Hoe verander ik mijn paswoord? Hoe verander ik mijn paswoord?

Hoe verander ik mijn paswoord?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Als u bent uitgelogd en uw wachtwoord bent vergeten, moet u dit opnieuw instellen. Klik hiervoor op de knop 'Wachtwoord vergeten' op het inlogscherm van uw Skipr app of dashboard.

💡 Als uw bedrijf gebruik maakt van SSO (single sign-on) om toegang te krijgen tot Skipr, heeft het geen zin om het wachtwoord via Skipr te resetten aangezien het gekoppeld is aan uw SSO.

Vervolgens:

• Voer uw e-mailadres in en klik op Wijzig mijn wachtwoord
  • Open de e-mail die u ontvangt
  • Klik op de link om uw wachtwoord te resetten
  • Volg de instructies en vul de gevraagde informatie in
  • Stel uw nieuwe wachtwoord in

🔐 Uw wachtwoord moet voldoen aan de volgende veiligheidsregels:

• Moet ten minste 8 tekens bevatten.
  • Moet ten minste één hoofdletter bevatten.
  • Moet minstens één cijfer bevatten.
  • Moet ten minste één speciaal teken bevatten (?%£@€).

❓Ik heb de e-mail om mijn wachtwoord te veranderen niet ontvangen, wat moet ik doen?

Als u de e-mail om uw wachtwoord te resetten niet hebt ontvangen, zijn hier enkele van de meest voorkomende redenen waarom en hoe u het kunt oplossen:

• U hebt niet het juiste e-mailadres opgegeven. Probeer het opnieuw met degene waarmee je bent uitgenodigd op Skipr.
  • Je hebt de e-mail verkeerd gespeld. Controleer op typefouten en corrigeer ze voordat je het opnieuw probeert.
  • De e-mail is in een andere inbox beland. Zorg ervoor dat u andere inboxen ook controleert (spam enz).