Skipr biedt u de mogelijkheid om uw NMBS Standaard Multi (voorheen bekend als Railpass) te kopen via de app, om zo geld te besparen als u lange en regelmatige reizen maakt op het NMBS-netwerk.

• Scroll naar beneden in uw Skipr app naar de "Koop een ticket" sectie
  • Klik op "Alles tonen" en selecteer vervolgens "NMBS Standaard Multi"
    Als het je eerste aankoop is, of je hebt je vorige NMBS Standaard Multi kaartje al gebruikt, zul je een scherm zien dat zegt dat je geen ticket hebt

IMG_6256.PNG  IMG_6257.PNG

• Klik op "Kopen", om de beschikbare producten te zien

• Selecteer het product waarin u geïnteresseerd bent (1e of 2e klas), ga akkoord met de SNCB/NMBS Algemene Voorwaarden

• Druk op "Betalen".

• De betaling wordt verwerkt, en u zult uw NMBS Standard Multi met 10 beschikbare tickets zien verschijnen.

• U kunt ze nu gebruiken voor uw volgende NMBS reis!

💡 Weten hoe je je NMBS Standard Multi moet gebruiken? Klik hier