Hoe kan ik mijn SNCB/NMBS Standard Multi gebruiken? Hoe kan ik mijn SNCB/NMBS Standard Multi gebruiken?

Hoe kan ik mijn SNCB/NMBS Standard Multi gebruiken?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Zodra u uw SNCB/NMBS Standard Multi heeft gekocht, kunt u de trajecten gemakkelijk gebruiken wanneer u een SNCB/NMBS-ticket betaalt (via de routeberekening of de rubriek "Een ticket kopen").

• Geef uw van/naar stations aan, en activeer "Gebruik een Standaard Multi". De prijs van uw ticket zal dan tot €0 dalen. Klik op "Betalen" om uw aankoop af te ronden

image (102).png

• Het ticket zal toegankelijk zijn vanuit de "Actieve tickets" sectie en het aantal van uw resterende Standard Multi tickets zal worden bijgewerkt

💡 Standard Multi kan niet worden gebruikt voor meerdere passagiers

💡 De knop om een Standard Multi te gebruiken wordt alleen weergegeven als de klasse van uw Standard Multi overeenkomt met de klasse die u wilt kopen (bijv. indien u eerder een Standard Multi 2e klas hebt gekocht en nu probeert te betalen voor een ticket in de 1e klas, dan ziet u de knop niet)