Plan een route

Wilt u naar een plaats toe, maar weet u niet welke route u moet nemen?
Wij zijn hier om u te helpen! 💪

Klik op de startpagina van je app op "Waar ga je naartoe" bovenaan de pagina, om de routeplanner te openen.

Voer uw bestemming in de zoekbalk in, en wij tonen u mogelijke route-opties: persoonlijke vervoerwijzen, multimodale vervoerwijzen en gedeelde vervoerwijzen.

We tonen een verscheidenheid aan reisinformatie, waaronder prijzen, vertrek- en aankomsttijden, en CO2-uitstoot, zodat u de reis kunt kiezen die het beste bij uw wensen past.

Selecteer de optie waarin u geïnteresseerd bent om meer details te bekijken.

Ontdek voertuigen in mijn omgeving

Uw Skipr applicatie stelt u in staat om beschikbare voertuigen te ontdekken rond uw locatie weergegeven op een kaart.
Om toegang te krijgen, klik op de "Rondom mij" kaart op de startpagina van uw applicatie.
U kunt een voertuig selecteren om er meer informatie over te hebben en uw boeking starten (direct via de Skipr app voor sommige mobiliteitsdiensten of via de specifieke app van de mobiliteitsdienst in kwestie).