U kunt een bus-/tramticket van de De Lijn kopen via de Routeplanner of via de sectie "Een ticket kopen".
U kunt uw biljetten op voorhand kopen en activeren wanneer u ze nodig hebt.

Vanuit de Routeplanner:

1. Vanaf de startpagina van uw app, klik bovenaan op "Waar ga je naartoe", om de routeplanner te openen.
  2. Voer uw bestemming in de zoekbalk in
  3. Selecteer de voorgestelde reis van De Lijn
  4. Druk op "Kopen"
  5. Selecteer het type biljet dat u interesseert
  6. Ga akkoord met de algemene voorwaarden van De Lijn en druk op "Kopen"

Vanuit de "Koop een ticket" sectie:

1. Scroll naar beneden in uw Skipr app
  2. Klik op "De Lijn"
  3. Klik op "Koop meer tickets"
  4. Selecteer het type ticket waarin je geïnteresseerd bent
  5. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van De Lijn en druk op "Kopen"

Ticket activeren

De aankoop van een ticket is niet voldoende om met De Lijn te reizen. U moet uw biljetten activeren voor elke reis die u maakt.

1. Scroll naar beneden in je Skipr app
  2. Klik op "De Lijn"
  3. Selecteer het aantal tickets dat u wilt activeren
  4. Klik op "Activeer mijn ticket"
  5. Uw ticket wordt automatisch weergegeven

Vanaf het moment van activering is uw ticket 60 minuten geldig.

Uw actieve tickets zijn te allen tijde toegankelijk via de sectie "Actieve tickets".

image (104).png