Hoe blokkeer ik mijn Skipr kaart (in geval van verlies of diefstal)? Hoe blokkeer ik mijn Skipr kaart (in geval van verlies of diefstal)?

Hoe blokkeer ik mijn Skipr kaart (in geval van verlies of diefstal)?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Bent u uw kaart kwijt of ziet u frauduleuze activiteiten op uw Skipr-account?

Blokkeer uw Skipr kaart vanuit uw applicatie of uw dashboard.

• Vanuit uw dashboard: klik op "Mijn kaart" in het linker menu.
  • Vanuit uw applicatie: Scrol naar beden en klik op "Kaart".

Klik vervolgens op "Skipr kaart" om de acties met betrekking tot uw kaart weer te geven.

Klik op "Blokkeer de kaart" en bevestig uw actie. Uw kaart zal onmiddellijk worden geblokkeerd.

Het blokkeren van de kaart heeft geen impact op de app, u kan dus nog steeds de in-app aankopen doen, bvb. de aankoop van NMBS of STIB tickets.

❓Als u uw kaart wenst te deblokkeren of een nieuwe kaart wilt ontvangen, neem dan contact op met ons Support-team door een nieuw verzoek in te dienen in de rechterbovenhoek van deze pagina.