Wat moet ik doen als mijn Skipr betaling is geweigerd? Wat moet ik doen als mijn Skipr betaling is geweigerd?

Wat moet ik doen als mijn Skipr betaling is geweigerd?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Het kan zijn dat u probeert te betalen met Skipr, maar dat de betaling wordt geweigerd.

Hieronder vind u wat nuttige informatie om u te helpen de mogelijke redenen te begrijpen en wat u eraan kunt doen.
Als de informatie hieronder niet helpt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Klantenservice (rechtsboven op deze pagina).

💡 Zorg er eerst voor dat:

• U nog voldoende budget heeft (controleer dit in de mobiele app of je web dashboard)
  • De mobiliteitsprovider is geautoriseerd in jouw mobiliteitsprogramma
  • De betaalterminal accepteert Mastercard kaarten
  • Het programma gekoppeld aan uw kaart het juiste programma is (alleen geldig als je meerdere programma's hebt)
  • De contactloze functie is geactiveerd (alleen geldig als u een contactloze betaling probeert - zie ook Kan ik contactloos betalen met mijn Skipr kaart?)

💳 Een probleem met betalen met uw Skipr kaart?

Als de bovenstaande punten niet de oorzaak zijn van de weigering, is uw kaart mogelijks geblokkeerd. Neem contact op met ons Support-team om de blokkering op te heffen (zie rechterbovenhoek van deze pagina).

U ontvangt de verificatiecode niet om een betaling af te ronden? De Mastercard verificatie-sms kan geblokkeerd zijn. Nummers zoals 8810, 8001, 8850, etc. worden vaak gebruikt om deze SMS-berichten te versturen. Controleer of u deze niet hebt geblokkeerd.

📱 Een probleem met betalen in uw Skipr app?

Als uw in-app betaling is mislukt vanwege een onbekende reden, ga simpelweg naar

• De app/website van de mobiliteitsprovider en voer de gegevens van uw Skipr kaart in als betaalmiddel
  • Of naar een betaalautomaat van de mobiliteitsprovider en betaal met uw fysieke Skipr kaart (als u er een heeft)

💡 Voor meer info over hoe u kunt betalen met uw Skipr kaart, klik hier

Een probleem met betalen in uw Skipr app en met uw Skipr kaart?

Als zowel de in-app betaling als de kaartbetaling zijn mislukt, kunt u (indien toegestaan door uw werkgever):

1. Betalen met uw privé kaart
  2. Vragen om een terugbetaling via de Skipr app of dashboard
  3. Eenmaal goedgekeurd door uw bedrijf, zal dit worden terugbetaald op uw volgende loonstrook

💡 Voor meer info over hoe u een terugbetalingsverzoek toevoegt, klik hier