Hoe voeg ik een nieuwe werknemer toe op Skipr? Hoe voeg ik een nieuwe werknemer toe op Skipr?

Hoe voeg ik een nieuwe werknemer toe op Skipr?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Eenmaal ingelogd op uw dashboard, kunt u medewerkers op twee manieren uitnodigen:

• Direct via het menu, door onderaan te klikken op "Nodig een medewerker uit"
  • Door te klikken op "Werknemers" in het menu, en vervolgens op de knop "Nodig een werknemer uit" rechts bovenaan

U moet dan wat informatie invullen over uw werknemer om hun Skipr account in te stellen.

1. Identificatie

Vul eerst de persoonlijke gegevens van uw werknemer in: voornaam, achternaam, e-mailadres, gsm-nummer.

⚠️ Zorg ervoor dat u het professionele e-mailadres van uw medewerker invult, zonder typefouten. Deze e-mail zal dienen als zijn login voor Skipr.

2. Uitgavenbeleid

Zodra u de informatie van de werknemers hebt ingevuld, wordt u gevraagd om de mobiliteitsgroep te selecteren waaraan zij zullen worden gekoppeld.

U krijgt de programma's te zien waartoe de mobiliteitsgroep behoort en de bijbehorende uitgavenlimieten.

3. Betaalkaart

Vervolgens moet u aangeven of u wilt dat uw medewerkers toegang hebben tot een fysieke of virtuele Skipr-kaart.

💡 Als u een fysieke kaart aan een werknemer toewijst, hebben ze altijd ook een virtuele versie van de kaart.

4. Uitnodiging

Om de uitnodiging te vervoledigen, zal je twee belangrijke datums moeten invullen:

1. Start datum van de budgetten: De startdatum bepaalt de eerste periode waarvoor een bedrag wordt verstrekt. Indien er programma's zijn die ingesteld zijn om het eerste bedrag te laten afhangen van het aantal gewerkte dagen in de eerste periode, dan is dit ook de datum die gebruikt wordt om het eerste bedrag te berkenen. Op deze manier, bepaalt deze datum de initiële bedragen die worden toegewezen aan de programma's van de medewerker.
  2. Uitnodigingsdatum: Dit is de datum waarop een uitnodigingsemail wordt verstuurd naar de werknemer. Vanaf deze datum zal de werknemer toegang krijgen tot de website en applicatie. Op de aangegeven dag, zal uw medewerker een welkom e-mail ontvangen waarin hei wordt uitgenodigd om toegang te krijgen tot het Skipr dashboard en zijn wachtwoord aan te maken.

Zorg er zeker voor om de toegewezen bedragen goed na te kijken voor je verder gaat.

5. Samenvatting

Vlak voor je de uitnodiging van de medewerker afrond, kan je alle gegevens nog eens nalezen.

De lijst van uitgenodigde medewerkers is beschikbaar in de Medewerkers sectie, en de "Huidige Uitnodigingen" weergave.