Als een actieve werknemer permanent of tijdelijk afwezig is, kunt u zijn toegang tot het platform voor een bepaalde periode opschorten en er zeker van zijn dat zijn account voorlopig beveiligd is.

Om een werknemer te schorsen:

• Ga naar de Werknemers sectie in het menu aan de linkerkant
  • Open de acties met betrekking tot de werknemer door op de 3 puntjes aan het einde van de regel te klikken
  • Klik op "Account schorsen"
  • Selecteer de datum waarop de schorsing van kracht wordt

Een pop-up zal worden weergegeven om de impact van de schorsing samen te vatten:

• de werknemer zal geen toegang meer hebben tot Skipr (app en website)
  • de Skipr kaart zal worden geblokkeerd
  • de privileges van de medewerker zullen worden opgeschort

💡 Als de schorsing meteen ingaat, verschijnt de werknemer op de pagina "Geschorste accounts".
Indien het een geplande schorsing is, zult u een knop zien staan "Geplande schorsingen" op de pagina "Actieve accounts". Wanneer u hier op klikt zult u alle geplande schorsingen zien staan.

💡 De geschorste accounts zijn gemakkelijk zichtbaar in de "Validatie" sectie, omdat ze een geblokkeerd pictogram voor hun naam hebben staan; zo kunt u meteen de uitgaven markeren die moeten worden herzien/vergoed voor geschorste werknemers.

Wilt u een werknemer schorsen op een datum in het verleden? Neem contact op met ons Support-team voor hulp.