Als een geschorste werknemer terug komt, kunt u gemakkelijk hun Skipr account reactiveren. Ga gewoon naar de "Geschorste accounts" pagina van de werknemer sectie, open dan de acties met betrekking tot de werknemer door op de 3 puntjes te klikken, en klik op "Reactiveer het account".

Een pop-up zal worden weergegeven om de effecten van de reactivatie samen te vatten:

• de werknemer krijgt zijn toegang tot hun programma('s) terug
  • zijn Skipr kaart wordt gereactiveerd
  • zijn privileges worden gereactiveerd

U zult dan de datum moeten selecteren wanneer de reactivatie zal ingaan.

Als de reactivering meteen van kracht is, verschijnt de werknemer op de pagina "Actieve accounts".
Indien het een geplande reactivering is, ziet u een knop "Geplande reactivering" op de pagina "Geschorste accounts".