Hoe kan ik de datum wijzigen of de geplande reactivering van een werknemer annuleren? Hoe kan ik de datum wijzigen of de geplande reactivering van een werknemer annuleren?

Hoe kan ik de datum wijzigen of de geplande reactivering van een werknemer annuleren?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Indien u van plan was een werknemer te reactiveren, maar dit wenst te annuleren, of de datum van de reactivering wenst te wijzigen, kunt u dat gemakkelijk doen vanuit de sectie "Geschorste rekeningen", in de "werknemers" rubriek.

U moet klikken op de knop "Geplande reactiveringen" en dan op de naam van de werknemer.

Twee keuzes verschijnen:

• Wijzig de reactivatiedatum
  • Annuleer de reactivatie