Wat moet ik doen als een uitgave meer info nodig heeft? Wat moet ik doen als een uitgave meer info nodig heeft?

Wat moet ik doen als een uitgave meer info nodig heeft?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Ziet u een uitgave waar meer info voor nodig is? Dit kan 2 dingen betekenen:

1. Het goedkeuringsbeleid van uw bedrijf vereist extra informatie. U moet bijvoorbeeld een ontvangstbewijs of een opmerking toe te voegen
  2. Skipr heeft extra informatie nodig om de uitgave correct  te kunnen categoriseren. Sommige mobiliteitsproviders bieden bijvoorbeeld verschillende diensten aan (vb: Dott biedt zowel e-steps als deelfietsen aan)

Om meer informatie over een uitgave toe te voegen:

• Klik op de uitgave in uw app of dashboard
  • Selecteer de juiste mobiliteitsdienst
  • Selecteer het juiste product
  • Sla de uitgave op