Hoe kan ik een kaartuitgave aan een ander Mobiliteitsprogramma toewijzen? Hoe kan ik een kaartuitgave aan een ander Mobiliteitsprogramma toewijzen?

Hoe kan ik een kaartuitgave aan een ander Mobiliteitsprogramma toewijzen?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Als u deel uit maakt van meer dan één Mobiliteitsprogramma, zullen uw Skipr kaart uitgaven altijd worden gekoppeld aan uw standaard programma (ingesteld door uw bedrijf). U kunt uw uitgave echter gemakkelijk opnieuw toewijzen aan een ander programma door de onderstaande stappen te volgen:

• Voor een uitgave met de status "goedgekeurd" of "in behandeling": klik op uw uitgave om de details te zien, klik vervolgens op de knop "Programma wijzigen" in het gedeelte "Toewijzing"
  • Voor een uitgave met de status "info vereist": klik op uw uitgave om de details te zien, klik vervolgens op de knop "Verzoek bijwerken" onder aan de uitgave

Het is niet mogelijk om een uitgave met de status "geweigerd" opnieuw toe te wijzen.

⚠️ U kunt de uitgave alleen toewijzen aan een programma dat over voldoende budget beschikt.

⚠️ U kunt de uitgave alleen toewijzen aan een programma dat de dienst van uw uitgave toestaat.