Hoe voeg ik een uitgave toe die ik met mijn privékaart heb gedaan? Hoe voeg ik een uitgave toe die ik met mijn privékaart heb gedaan?

Hoe voeg ik een uitgave toe die ik met mijn privékaart heb gedaan?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Je kunt heel eenvoudig een nieuwe uitgave die je met je privékaart hebt betaald op Skipr invoeren, direct vanaf je web dashboard of in de app. Klik gewoon op de knop "Nieuwe aanvraag" rechtsboven in je web dashboard of op "Nieuwe uitgave" in de mobiele app.

blobid1.png IMG_6281.PNG

Er verschijnt een nieuw formulier aan de rechterkant van het scherm, waar u wordt gevraagd enkele gegevens over de uitgave in te voeren: het bedrag, een beschrijving (optioneel) en de datum van de uitgave (die standaard op vandaag staat). Zodra de vereiste informatie is ingevoerd, klikt u op de knop "Ga verder".

blobid2.png IMG_6282.PNG

In de volgende stap kan je meer informatie over de uitgave invoeren.

blobid3.png IMG_6283.PNG

Allereerst moet u de handelaar en de bijbehorende dienst selecteren door op "Handelaar" te klikken en de zoekbalk te gebruiken. Het programma waaraan deze kost moeten worden toegewezen is reeds voorgeselecteerd, maar u kunt dit wijzigen door op de optie te klikken.

U kunt dan de rest van de informatie invullen indien nodig:

• Programma: is voorgeselecteerd op basis van de handelaar en de diensten, maar kan handmatig worden gewijzigd.
  • Ontvangstbewijs: Upload een aankoopbewijs (ticket, factuur, enz.) als PDF of JPG. De grootte mag niet meer zijn dan 12 MB.
  • Beschrijving: om een beschrijving van uw aankoop toe te voegen of om de beschrijving die u in de vorige stap hebt ingevoerd te wijzigen.
  • Onkostencode: om een onkostencode toe te voegen die aan de aankoop is gekoppeld
  • Bedrag: om het bedrag te wijzigen dat u in het vorige scherm hebt ingevoerd
  • Datum: om de in het vorige scherm ingevoerde datum te wijzigen

blobid4.png IMG_6284.PNG

Als alles is ingevuld, dien je de uitgave in met de "Indienen" knop bovenaan. En je bent klaar!

Na het indienen wordt de uitgave automatisch goedgekeurd of ter validatie naar je manager of beheerder gestuurd, afhankelijk van je mobiliteitsbeleid.

Uw manager of beheerder zal de uitgave onderzoeken en kan :

• Goedkeuren als het overeenkomt met het mobiliteitsbeleid van uw bedrijf.
  • Het weigeren als het niet overeenkomt met uw mobiliteitsbeleid.
  • U om aanvullende informatie vragen als de aanvraag niet volledig is. De status van uw uitgave verandert dan in "info vereist".

💡 Wilt u een aanvraag voor een vergoeding wijzigen? We leggen hier uit hoe.

💡 Wilt u de status van uw terugbetalingsverzoek volgen? Lees hier hoe u dat doet.