Hoe kan ik mijn PIN  code raadplegen? Hoe kan ik mijn PIN  code raadplegen?

Hoe kan ik mijn PIN code raadplegen?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Als u een fysieke Skipr betaalkaart heeft kunt u eenvoudig uw pincode (4 cijfers) raadplegen in de mobile app.

• Open de mobile applicatie, scroll naar beneden en klik op het oogje naast "Skipr kaart".

IMG 6130 from Skipr.PNG

• Voer uw 6-cijferige toegangscode in. Als u uw toegangscode niet meer weet, vraag dan een nieuwe aan via hetzelfde scherm

IMG 6129 from Thomas Barez.PNG

• Klik op "Skipr kaart" en "PIN code tonen"
  • Voer uw 9-cijferige kaart ID in die u kunt vinden op de achterkant van uw fysieke Skipr kaart
  • Hier is uw PIN code!