U kunt nu uw telewerkdagen toevoegen, zodat uw manager een duidelijk beeld krijgt van waar u werkt en HR-managers uw mobiliteit goed kunnen beoordelen.

• Ga naar het dashboard van uw werknemer
  • Je hebt twee opties:
    • Klik op de knop "Nieuw aanvraag" en vervolgens op "Telewerken"
      of
    • Klik op de knop "Kalendar" en vervolgens op "Nieuwe telewerkdag"

Optie 1: Toevoegen via de knop "Nieuw aanvraag"

Optie 2: Toevoegen via de knop "Kalendar"

U kunt nu alle informatie over uw verzoek invullen.

• U kunt een of meer dagen tegelijk kiezen
  • Je moet een programma kiezen. Als u er maar één heeft, wordt die automatisch geselecteerd
  • U kunt een beschrijving toevoegen om meer context te geven
  • U moet uw huis- en kantooradres invullen, zodat wij de CO2-besparing van uw telewerkdagen kunnen berekenen
  • Klik op de knop "Indienen" om uw aanvraag af te ronden