Kan ik mijn Skipr kaart gebruiken op andere apps en websites? Kan ik mijn Skipr kaart gebruiken op andere apps en websites?

Kan ik mijn Skipr kaart gebruiken op andere apps en websites?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

U kunt uw Skipr kaart koppelen aan de mobiliteitsapps die u gebruikt.

Bekijk je Skipr kaartgegevens via je app of dashboard en voeg ze simpelweg toe als betaalmethode.

💡 De Skipr kaart is een Mastercard.

💡 Zodra je kaartgegevens zijn toegevoegd in een mobiliteitsapp (bijvoorbeeld Uber of Dott) betaal je voor elke rit die je maakt met je Skipr-budget.

💡 Uw betalingen zullen worden goedgekeurd als u voldoende budget heeft en als de dienst is geautoriseerd in uw Mobiliteitsprogramma.

❓Uw betaling is geweigerd terwijl u aan deze 2 voorwaarden voldoet? Neem contact op met onze Helpdesk door op de knop "Een aanvraag indienen" in de rechterbovenhoek van uw scherm te klikken.