Een Dienst is een mobiliteitsoplossing of -toelage waarop u recht heeft in het kader van het mobiliteitsprogramma van uw bedrijf.

💡 Om te zien tot welke diensten u toegang heeft, klik hier.

Diensten kunnen door werknemers op verschillende manieren worden gebruikt:

📱 Rechtstreeks in de Skipr applicatie

Bepaalde tickets voor het openbaar vervoer kunnen via de mobiele applicatie worden gekocht. Verder  is het ook mogelijk om toeslagen te declareren (bijv. fietsvergoeding).

💡 Voor meer informatie over in-app integraties, klik hier en selecteer de specifieke aanbieder

💳  Via uw Skipr kaart

Hiermee kunt u uw reizen en bepaalde apparatuur betalen bij een breed netwerk van winkels en diensten in heel Europa (Mastercard-netwerk).

💡 Voor meer informatie over betalen met uw Skipr kaart, klik hier.

💰 Via terugbetalingsverzoeken

Indien u voor een mobiliteitsservice heeft betaald met uw persoonlijke betaalkaart, en u wilt uw geld terugkrijgen van uw werkgever (als die daar toestemming voor heeft gegeven).

💡 Voor meer informatie over terugbetalingsverzoeken, klik hier.