Wat is een mobiliteitsprogramma? Wat is een mobiliteitsprogramma?

Wat is een mobiliteitsprogramma?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Mobiliteitsprogramma's vormen de kern van Skipr-technologie en stellen je in staat om je eigen gepersonaliseerd mobiliteitsbeleid te definiëren, die jouw brand, CSR-strategie en je bedrijfscultuur weerspiegelt.

Programma's kunnen worden geraadpleegd in de sectie "Regels & beleid".

• Activeer de mobiliteitsdiensten die je wilt toestaan
  • Link groepen medewerkers aan een programma om hen toegang te geven tot deze mobiliteitsdiensten
  • Definieer goedkeuringsbeleid van uitgaven
  • ...

💡 Als je de instellingen in je mobiliteitsprogramma wilt wijzigen, raadpleeg dan je accountmanager of het supportteam