Er zijn verschillende rollen in Skipr:

• 2 management rollen: Administrator en Controller
  • 1 gebruikersrol: de Medewerker

De Administrator

Deze rol geeft het hoogste niveau van toegang en is in de mogelijkheid om de rollen en toegangsrechten van de andere beheerdersaccounts te definiëren.

De controller

De rol van controller is voorbehouden voor de validatie van uitgaven (betalingen per kaart en terugbetalingsverzoeken). De toegang is beperkt tot het menu Validaties

De medewerker

Deze rol geeft de medewerkers van uw bedrijf de mogelijkheid om hun mobiliteit te consumeren via Skipr, dankzij de Mobiliteitsprogramma's die u heeft gedefinieerd.

Ze kunnen betalingen doen of terugbetalingsverzoeken invoeren, maar hebben geen toegang tot het configureren van uw programma's, het beheren van uw medewerkers of het goedkeuren van uitgaven.