Wat is een Groep en hoe maak ik het aan? Wat is een Groep en hoe maak ik het aan?

Wat is een Groep en hoe maak ik het aan?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Wat is een groep?

Een groep is een set medewerkers die hetzelfde uitgavenbeleid en goedkeuringsregels delen, wat het in-bulk beheer van medewerkers eenvoudiger maakt.
💡 Bijvoorbeeld een groep medewerkers met hetzelfde mobiliteitsbudget of een groep medewerkers met hetzelfde budget voor woon-werkverkeer.

Wanneer je een nieuwe medewerker aanmaakt in Skipr, kun je de medewerker toewijzen aan de juiste groep. De gebruiker ontvangt automatisch het bijbehorende uitgavenbeleid en de goedkeuringsregels.

Hoe maak je een groep aan?

Om een groep aan te maken:

• Ga naar "Groepen" en klik op "Groep aanmaken"
  • Vul de naam van de groep in en maak de groep aan
  • Zodra de groep is aangemaakt, moet deze worden toegevoegd aan het juiste mobiliteitsprogramma

💡 Neem contact op met je accountmanager of het supportteam bij het aanmaken van nieuwe groepen of het wijzigen van groepsinstellingen.

💡 Om een groep te hernoemen, ga naar de sectie "Groepen", klik op de 3 puntjes en selecteer "Hernoemen".