Hoe verander je de taalinstellingen op Skipr? Hoe verander je de taalinstellingen op Skipr?

Hoe verander je de taalinstellingen op Skipr?

Mobility Heroes (1) Mobility Heroes (1)

Als gebruiker kunt u uw taalinstellingen wijzigen. Momenteel heeft u drie mogelijkheden: Engels, Frans en Nederlands.

Om de taal van uw interface te wijzigen (inclusief de mobiele app):

• Klik in het web dashboard rechts bovenaan de pagina op het 🌐 logo

• Kies de taal

• Klik op Registreren

De instellingen onthouden de laatstgekozen taal. Dit zorgt ervoor dat u de instellingen niet telkens hoeft te veranderen als u inlogt.