Wat zijn labels en hoe gebruik je ze Wat zijn labels en hoe gebruik je ze

Wat zijn labels en hoe gebruik je ze

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Sommige werkgevers hebben budgetten zo ontworpen dat werknemers één budget kunnen gebruiken voor privé- en professionele aankopen.

Labels worden gebruikt om professionele en privé-uitgaven van elkaar te onderscheiden, en dit voor rapportage- en salarisdoeleinden.

Labels worden niet door alle werkgevers gebruikt. Indien je werkgever het gebruik van labels niet heeft geactiveerd, is het onderstaande niet van toepassing.

Labels op vergoedingsaanvragen

Als je een uitgave aanmaakt om een vergoeding van je werkgever te ontvangen, is er een veld "Label" zichtbaar. De inhoud van dit veld wordt automatisch ingevuld, maar door erop te klikken wordt het bewerkbaar en toont een vervolgkeuzelijst de alternatieve opties waaruit je kunt kiezen.

Zie voor meer informatie over het maken van een vergoedingsaanvraag: Hoe voeg ik een uitgave toe die ik met mijn privékaart heb gedaan?

Labels op in-app of kaartaankopen

Wanneer uitgaven worden gemaakt voor in-app aankopen of voor aankopen met de Skipr-kaart, wordt er een standaardlabel toegepast. Dit label kan worden gewijzigd door de uitgave te openen en het betreffende veld te bewerken.