Als uw bedrijf uw telefoonnummer niet heeft doorgegeven bij het maken van uw account (bv. als het uw persoonlijke GSM nummer is), wordt u gevraagd dit in te geven de eerste keer dat u verbinding maakt met Skipr.

Onze financiële partner heeft deze informatie namelijk nodig om uw Skipr-betaalkaart aan te maken en om uw betalingen te beveiligen via het 3DS Secure-systeem (d.w.z. het verzenden van een code per sms om uw online aankopen te verifiëren).

Wanneer u voor het eerst verbinding maakt met Skipr, verschijnt er een scherm waarin u wordt gevraagd uw telefoonnummer in te voeren. U krijgt pas toegang tot de Skipr-diensten als u dit hebt ingevuld.

💡 Het is noodzakelijk om de landcode in uw telefoonnummer te vermelden (bijv. +33601020304 voor Frankrijk, +32475010203 voor België...)