Hoe bestel ik mijn fysieke Skipr betaalkaart? Hoe bestel ik mijn fysieke Skipr betaalkaart?

Hoe bestel ik mijn fysieke Skipr betaalkaart?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Sommige mobiliteitsdiensten vereisen een fysieke kaart om een betaling uit te voeren (bv. fietsenwinkel, parkeerautomaat of tol).

U kunt uw fysieke Skipr kaart in een paar klikken bestellen via het menu van uw kaart.

Stap 1 - Een PIN-code aanmaken

U moet eerst de 4-cijferige PIN code van uw kaart instellen die bij elke betaalterminal wordt gevraagd.

🛑  Noteer deze code zorgvuldig, want hij kan later niet meer gewijzigd worden.

Stap 2 - Leveringsadres

Vervolgens moet u uw thuisadres valideren waarnaar uw kaart zal worden verzonden.

💡 Vergeet niet om informatie over het gebouw, appartement en postbus te vermelden indien u in een gebouw met meerdere woont.

Stap 3 - Bevestiging

Uiteindelijk ontvangt u een bevestiging met de mededeling dat uw bestelling onderweg is en binnen 10 werkdagen bij u thuis zal aankomen.