Hoe de Skipr app downloaden en verbinding maken? Hoe de Skipr app downloaden en verbinding maken?

Hoe de Skipr app downloaden en verbinding maken?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

De Skipr applicatie is beschikbaar om te downloaden via:

U kunt ook rechtstreeks naar uw App/Play store gaan en "Skipr" intypen.

💡 Kun u de app niet vinden? Controleer of uw locatie, waaraan de winkel is gekoppeld, is ingesteld op België of Frankrijk.

📱 Waarom de mobiele app downloaden?

De mobiele app werkt samen met de Skipr-kaart, zodat u kunt:

• Uw beschikbare budget raadplegen
  • Uw uitgaven bekijken
  • Vergoedingsaanvragen aanmaken en de evolutie ervan bijhouden
  • Een ontvangstbewijs toevoegen aan een transactie
  • Uw kaart beheren en de gegevens controleren (bijv. PIN-code)

👉 Aanmelden

Zodra u de app hebt gedownload, moet u uw professionele e-mailadres en wachtwoord invoeren om in te loggen.

Eenmaal ingelogd in de app heeft u toegang tot de homepage, waar u uw budget kunt bekijken, een nieuwe vergoedingsaanvraag kunt invoeren, een reisroute kunt zoeken, de voertuigen om u heen kunt zien, uw Skipr-betaalkaart kunt bekijken, enz.

💡 Bent u uw wachtwoord vergeten? Hier leest u hoe u het kunt resetten.

💡 Als uw bedrijf SSO (single sign-on) gebruikt om toegang te krijgen tot Skipr, vul dan gewoon uw professionele e-mail en bijbehorende wachtwoord in. U hoeft geen nieuw wachtwoord in te stellen via Skipr, omdat het gekoppeld is aan je SSO.