Hoe maak ik verbinding met het Skipr dashboard? Hoe maak ik verbinding met het Skipr dashboard?

Hoe maak ik verbinding met het Skipr dashboard?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Het Skipr web dashboard is toegankelijk via het volgende adres: https://app.skipr.co/

U moet uw professionele e-mailadres en uw wachtwoord invoeren om in te loggen.

💡 Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hier hoe u het kunt resetten.

💡 Als uw bedrijf gebruik maakt van SSO (single sign-on) om toegang te krijgen tot Skipr, voert u gewoon uw professionele e-mail in en wordt u doorgestuurd naar een portal van uw bedrijf waar u uw gebruikelijke inloggegevens kunt invoeren.

Eenmaal ingelogd, krijgt u toegang tot uw persoonlijke dashboard om uw budget en uitgaven te bekijken.