Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten? Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Als u bent uitgelogd en uw wachtwoord bent vergeten, moet u dit opnieuw instellen. Klik hiervoor op de knop 'Wachtwoord vergeten' op het inlogscherm van uw Skipr web dashboard.

💡 Als uw bedrijf gebruik maakt van SSO (single sign-on) om toegang te krijgen tot Skipr, heeft het geen zin om het wachtwoord via Skipr te resetten aangezien het gekoppeld is aan uw SSO.

Vervolgens:

• Voer uw e-mailadres in en klik op Wijzig mijn wachtwoord
  • Open de e-mail die u ontvangt
  • Klik op de link om uw wachtwoord te resetten
  • Volg de instructies en vul de gevraagde informatie in
  • Stel uw nieuwe wachtwoord in

🔐 Uw wachtwoord moet voldoen aan de volgende veiligheidsregels:

• Moet ten minste 8 tekens bevatten.
  • Moet ten minste één hoofdletter bevatten.
  • Moet minstens één cijfer bevatten.
  • Moet ten minste één speciaal teken bevatten (?%£@€).

❓Ik heb de e-mail om mijn wachtwoord te veranderen niet ontvangen, wat moet ik doen?

Als u de e-mail om uw wachtwoord te resetten niet hebt ontvangen, zijn hier enkele van de meest voorkomende redenen waarom en hoe u het kunt oplossen:

• U hebt niet het juiste e-mailadres opgegeven. Probeer het opnieuw met degene waarmee je bent uitgenodigd op Skipr.
  • Je hebt de e-mail verkeerd gespeld. Controleer op typefouten en corrigeer ze voordat je het opnieuw probeert.
  • De e-mail is in een andere inbox beland. Zorg ervoor dat u andere inboxen ook controleert (spam enz).