Hoe de mobiliteitsregels en -beleid implementeren? Hoe de mobiliteitsregels en -beleid implementeren?

Hoe de mobiliteitsregels en -beleid implementeren?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

In elk mobiliteitsprogramma kunt u regels en beleid definiëren om uw medewerkers autonomie te geven en u tegelijkertijd in staat te stellen hun uitgaven te controleren.

Bepaal eerst de data van uw budgetperiode, door te klikken op "Extra instellingen" en klik dan op "Bewerken" voor de rubriek "

U kunt kiezen tussen het kalenderjaar (van 01 januari tot 31 december), of een gepersonaliseerde periode van 12 maanden die begint in de maand van uw keuze (bijvoorbeeld van 01 april 2021 tot 31 maart 2022).

Om te zien welke groepen van dit programma profiteren, gaat u naar de rubriek "Groep(en)".

U kunt ook een verklaring van eer opstellen die werknemers moeten ondertekenen wanneer zij voor het eerst inloggen. Meer informatie hier.

U kunt ook een "Bestedingsbeleid" en een "Goedkeuringsbeleid" definiëren.

Dit kan u doen door in de sectie 'Bestedingsbeleid' nieuwe groepen toe te voegen en hun bestedingsbeleid instellen. Zodra de groupen en hun bestedingsbeleid zijn toegevoegd, kunt u ook een goedkeuringsbeleid instellen voor elke groep in de sectie 'Goedkeuringsbeleid'.

Meer informatie hieronder 👇