Hoe kan ik een aangepast uitgavenbeleid terugzetten naar groepsinstellingen? Hoe kan ik een aangepast uitgavenbeleid terugzetten naar groepsinstellingen?

Hoe kan ik een aangepast uitgavenbeleid terugzetten naar groepsinstellingen?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

Indien u een aangepast uitgavenbeleid voor een werknemer hebt ingesteld, en u wilt hun instellingen terugzetten naar het uitgavenbeleid van de groep, ga dan naar de sectie "Werknemers" en open het uitgavenbeleid van de gekozen werknemer.

De samenvatting van het aangepaste beleid wordt weergegeven, met een oproep tot actie om het te bewerken. U moet dan klikken op de link "Het uitgavenbeleid opnieuw instellen".

Er wordt een bevestiging weergegeven om aan te geven wat de gevolgen zijn van het opnieuw instellen van een uitgavenbeleid (d.w.z. dat wijzigingen onmiddellijk worden toegepast en dat het budget van de werknemer opnieuw wordt ingesteld zonder rekening te houden met de uitgavengeschiedenis).

U zult ook de startdatum van uw werknemer kunnen updaten om het juiste beschikbare bedrag te berekenen.

💡 Ter info

• U kunt alleen een datum selecteren binnen de budgetperiode van het programma.
  • Na het opslaan van uw wijzigingen krijgt u een bevestiging te zien.