Hoe kan ik een gezworen verklaring bewerken? Hoe kan ik een gezworen verklaring bewerken?

Hoe kan ik een gezworen verklaring bewerken?

Mobility Heroes (2) Mobility Heroes (2)

U kunt een gezworen verklaring gemakkelijk bewerken door naar de sectie "Regels en beleid" dan "Programma's" te gaan, vervolgens een van uw mobiliteitsprogramma's te selecteren en naar de sectie "Extra instellingen" te gaan.

U kunt de tekst of het formaat van uw gezworen verklaring bewerken en uw wijzigingen opslaan.

Als u een gezworen verklaring bewerkt, ontvangen de werknemers die in aanmerking komen voor het programma de update en moeten zij deze ondertekenen bij hun volgende aanmelding (op het dashboard of de mobiele app).